Het raam is belangrijk, maar
de kleding maakt de man. Toch?

'n dat zijn onze jaloezieën!

Over ons.

Over ons.

Wij, Scott, Melvin en Huey. Wij dachten dat het anders kon. Jaloezieën van de allerbeste materialen, voor de laagste transparante prijs. 100% Op maat én binnen 10 werkdagen in huis. En dat is gelukt!

Toen wij allemaal uit het ouderlijk huis verlieten bleek het kopen van jaloezieën een kostbare investering. En daarnaast nog eens ontzettend moeilijk om te bestellen! Een idee wat altijd bij ons is blijven hangen dat dit beter kon en dat hebben wij gedaan. Wij vinden dat het kopen van jaloezieën leuk en makkelijk moet zijn. Dat iedereen jaloezieën van de beste kwaliteit moet kunnen kopen, zonder een fortuin uit te geven. Daarom zijn we zelf jaloezieën gaan maken, omdat we vonden dat het beter kon.

Wij hebben een eigen fabriek in Europa, zodat wij de snelste levertijd kunnen bieden en de beste kwaliteit. We gebruiken in onze fabriek alleen maar hoogwaardige duurzame kwaliteitsproducten, hiervoor werken wij met de beste leveranciers in de wereld. Voordat de jaloezieën de fabriek verlaten, worden deze gecontroleerd op 20 punten. Hierdoor gaan onze jaloezieën jarenlang mee.

Wij hebben ervoor gekozen om geen dure showrooms aan te bieden die je kunt bezoeken, in plaats hiervan krijg je onze gratis stalen bij jou thuis op de deurmat. En dit zie je terug in onze prijs, tot wel 40% voordeliger dan in de winkel.

Wij zijn jaloezievoorjou.

Scott, Melvin en Huey.

Ons team.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.

We staan altijd voor je klaar!

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan contact op.

Mail ons

Mail ons

Chatten

Chatten

Gratis kleurstalen aanvragen

Gratis stalen

Schrijf je nu in op onze nieuwsbief.

Icon - iDeal
Icon - Bancontent
Icon - Visa
Icon - Mastercard
Icon - Maestro

© 2023 Jaloezievoorjou

Ontvang thuis gratis een stalenmapje met al onze kleuren en materialen.

Verzendgegevens

120.850 staaltjes verzonden.
Vandaag besteld, morgen in huis.

Gratis stalen aanvragen

Ontvang gratis een stalenmapje, met al onze materialen en kleuren. Zo wordt kiezen een stuk makkelijker. Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis.