Wij staan altijd
voor je klaar.

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsten?
Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan contact op.

heb je hulp nodig om een bestelling te
plaatsten? Of wil je meer over onze
producten weten? Neem dan contact op.

Meten &
Monteren.

Meten en ophangen is een makkie met onze montage- en meetinstructies.

Vraag & Antwoord.

Wij proberen het zo makkelijk mogelijk te
maken. Staat er een vraag niet tussen? Bel ons gerust even op.

Wij proberen het zo makkelijk mogelijk te maken. Staat er een vraag niet tussen? Bel ons gerust even op.

Algemeen

Inhoud accordeon

Op onze jaloezieën zit altijd 24 maanden fabrieksgarantie. Mocht je binnen deze periode tegen een mankement(je) aanlopen, neem dan gelijk contact met ons op. Dan gaan wij dat heel snel oplossen.

Écht iedereen kan onze jaloezieën ophangen met onze montage-instructies. Ze staan bovenaan deze pagina. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons altijd even bellen.

Hier hebben wij iets op bedacht! We hebben een mapje met daarin al onze materialen en kleuren. Deze stuur wij graag gratis naar je op (binnen 2 werkdagen in huis). Rechtsboven op de pagina vind je de bestelknop.

Het zelf inmeten van je ramen is zo gebeurd met onze meetinstructies. Ze staan bovenaan deze pagina. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons altijd even bellen.

Het is zeer belangrijk dat je de juiste maat doorgeeft, ben je er niet zeker van? Stuur ons een e-mail met daarin een foto van het raam waarom het gaat. We bekijken de situatie en nemen dan contact met je op en bespreken dan uitgebreid de situatie.!

Wij hebben je al een beetje geholpen met kiezen, we hebben alleen alle meest gekozen kleuren opgenomen in ons assortiment. Hierdoor is het kiezen een stuk makkelijker en zeker met ons gratis stalenmapje is kiezen een eitje.

Daar hebben wij wat op gevonden, een stalenmapje met daarin al onze materialen en al onze kleuren! Bestel ze vandaag en ontvang ze binnen twee werkdagen in huis. Zo kan je gemakkelijk bekijken welke kleur bij je interieur past.

Wij vinden dat een showroom niet meer van deze tijd is. Al deze kosten moeten wij doorbelasten in onze producten, en dat willen wij jullie besparen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om gratis stalenmapjes te maken en je zo eigenhandig alle producten kunt bekijken en kiezen, lekker thuis op de bank. En mocht je er dan toch niet uitkomen? Bel ons dan even op en we helpen je graag verder.

Verzending & Retourneren

Inhoud accordeon

Wij zijn het snelste jongetje van de klas. Het maken en bezorgen van jouw jaloezieën duurt maximaal 10 werkdagen. Mocht de levertijd door omstandigheden nou toch afwijken, dan laten we dat natuurlijk weten.

We kunnen heel erg goed begrijpen dat je niet meer wilt dat de buren naar binnen kijken en je daarom zo snel mogelijk je jaloezieën wilt ontvangen. Het duurt maximaal 10 werkdagen na bestellen. Wij houden jou per e-mail op de hoogte over de voortgang van jouw bestelling. Op het moment dat wij jouw nieuwe jaloezieën versturen, ontvang je van ons een track en trace code.

Na het bevestigen van jouw bestelling komt deze direct in onze werkplaats terecht, hierna wordt de bestelling opgenomen in de productieplanning. Op deze manier kunnen wij de jaloezieën leveren binnen 10 werkdagen. We begrijpen natuurlijk dat een foutje in een kleine hoekje zit, daarom kan je binnen 4 uur na bestellen je bestelling nog wijzigen of annuleren.

Ja, de verzendkosten zijn 10 euro, ongeacht het aantal jaloezieën.

Wij maken alle jaloezieën op maat. Wij kunnen jouw jaloezieën dus niet nog een keer verkopen, om deze reden kan je de jaloezieën niet retourneren. Tenzij er iets kapot is natuurlijk, dan worden ze zo snel als mogelijk gerepareerd of ontvang je nieuwe.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.

We staan altijd voor je klaar!

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan contact op.

Mail ons

Mail ons

Chatten

Chatten

Gratis kleurstalen aanvragen

Gratis stalen

Schrijf je nu in op onze nieuwsbief.

Icon - iDeal
Icon - Bancontent
Icon - Visa
Icon - Mastercard
Icon - Maestro

© 2024 Jaloezievoorjou

Ontvang thuis gratis een stalenmapje met al onze kleuren en materialen.

Verzendgegevens

120.850 staaltjes verzonden.
Vandaag besteld, morgen in huis.

Gratis stalen aanvragen

Ontvang gratis een stalenmapje, met al onze materialen en kleuren. Zo wordt kiezen een stuk makkelijker. Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis.