DISCLAIMER 

Dit is de disclaimer van “jaloezievoorjou” met handelsnaam “jaloezievoorjou B.V.”. Jaloezievoorjou is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 81874227 op de Vijverhofstraat 3032SN, Rotterdam.

Op het gebruik van deze website (jaloezievoorjou.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

GEBRUIK VAN INFORMATIE

Jaloezievoorjou streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat jaloezievoorjou niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Jaloezievoorjou aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen jaloezievoorjou en de gebruiker van de website ontstaan.

E-MAIL

Jaloezievoorjou garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met jaloezievoorjou te corresponderen, accepteert u dit risico.

HYPERLINKS

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Jaloezievoorjou heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Jaloezievoorjou aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHT

Alle publicaties en uitingen van jaloezievoorjou zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat jaloezievoorjou daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

 

 

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.

We staan altijd voor je klaar!

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan contact op.

Mail ons

Mail ons

Chatten

Chatten

Gratis kleurstalen aanvragen

Gratis stalen

Schrijf je nu in op onze nieuwsbief.

Icon - iDeal
Icon - Bancontent
Icon - Visa
Icon - Mastercard
Icon - Maestro

© 2023 Jaloezievoorjou

Ontvang thuis gratis een stalenmapje met al onze kleuren en materialen.

Verzendgegevens

120.850 staaltjes verzonden.
Vandaag besteld, morgen in huis.

Gratis stalen aanvragen

Ontvang gratis een stalenmapje, met al onze materialen en kleuren. Zo wordt kiezen een stuk makkelijker. Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis.